Zdjęcie zastępcze ©Olneo.pl



To takie miejsce, gdzie przyrządza się, a potem spożywa uchę. Ucha jest oczywiście z omula, endemicznej bajkalskiej rybki. Dodać obowiązkowo należy, że smakuje wyśmienicie, a piękne i niepowtarzalne okoliczności przyrody doznania smakowe potęgują.
W lutym 2020 jedziemy ponownie, by poszaleć po lodzie Bajkału, a i uchą się nafaszerować. Chcesz też jechać? Daj znać!


Podsumowanie:



Album podróżnika

Karolina

Dodano albumów: 2
2016-12-03 15:58:07
Album podróżnika

bry46

Dodano albumów: 7
2016-07-26 21:22:07
Album podróżnika

Marta

Dodano albumów: 2
2019-07-05 21:37:08
Album podróżnika

Aleksandra

Dodano albumów: 1
2017-10-23 13:02:17
Ta strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Cookies. Możesz określić warunki mechanizmu przechowywania lub dostępu cookie w Twojej przeglądarce.