To takie miejsce, gdzie przyrządza się, a potem spożywa uchę. Ucha jest oczywiście z omula, endemicznej bajkalskiej rybki. Dodać obowiązkowo należy, że smakuje wyśmienicie, a piękne i niepowtarzalne okoliczności przyrody doznania smakowe potęgują.
W lutym 2020 jedziemy ponownie, by poszaleć po lodzie Bajkału, a i uchą się nafaszerować. Chcesz też jechać? Daj znać!



Album podróżnika

Magdalena

Dodano albumów: 6
2018-01-14 14:45:57
Album podróżnika

Czarek S

Dodano albumów: 1
2015-04-01 11:40:57
Album podróżnika

Joanna

Dodano albumów: 8
2021-05-02 11:36:59
Album podróżnika

Piotr Petersen

Dodano albumów: 4
2014-10-31 17:21:12
Ta strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Cookies. Możesz określić warunki mechanizmu przechowywania lub dostępu cookie w Twojej przeglądarce.