To takie miejsce, gdzie przyrządza się, a potem spożywa uchę. Ucha jest oczywiście z omula, endemicznej bajkalskiej rybki. Dodać obowiązkowo należy, że smakuje wyśmienicie, a piękne i niepowtarzalne okoliczności przyrody doznania smakowe potęgują.
W lutym 2020 jedziemy ponownie, by poszaleć po lodzie Bajkału, a i uchą się nafaszerować. Chcesz też jechać? Daj znać!



Album podróżnika

Zuza

Dodano albumów: 1
2017-12-27 14:21:03
Album podróżnika

Jacek

Dodano albumów: 17
2022-05-17 23:52:02
Album podróżnika

Arek i Kamil

Dodano albumów: 5
2018-11-26 09:39:02
Album podróżnika

NowA

Dodano albumów: 56
2022-09-27 08:36:17
Ta strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Cookies. Możesz określić warunki mechanizmu przechowywania lub dostępu cookie w Twojej przeglądarce.