Zdjęcie zastępcze ©Olneo.pl



To takie miejsce, gdzie przyrządza się, a potem spożywa uchę. Ucha jest oczywiście z omula, endemicznej bajkalskiej rybki. Dodać obowiązkowo należy, że smakuje wyśmienicie, a piękne i niepowtarzalne okoliczności przyrody doznania smakowe potęgują.
W lutym 2020 jedziemy ponownie, by poszaleć po lodzie Bajkału, a i uchą się nafaszerować. Chcesz też jechać? Daj znać!


Podsumowanie:



Album podróżnika

Rafał

Dodano albumów: 2
2024-01-30 00:44:21
Album podróżnika

Paulina

Dodano albumów: 2
2018-02-27 16:28:18
Album podróżnika

Patrycja

Dodano albumów: 2
2017-01-09 17:08:20
Album podróżnika

Ryszard

Dodano albumów: 1
2022-06-23 22:57:45
Ta strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Cookies. Możesz określić warunki mechanizmu przechowywania lub dostępu cookie w Twojej przeglądarce.