To takie miejsce, gdzie przyrządza się, a potem spożywa uchę. Ucha jest oczywiście z omula, endemicznej bajkalskiej rybki. Dodać obowiązkowo należy, że smakuje wyśmienicie, a piękne i niepowtarzalne okoliczności przyrody doznania smakowe potęgują.
W lutym 2020 jedziemy ponownie, by poszaleć po lodzie Bajkału, a i uchą się nafaszerować. Chcesz też jechać? Daj znać!



Album podróżnika

Havana

Dodano albumów: 10
2019-04-18 12:43:51
Album podróżnika

Basia

Dodano albumów: 10
2020-03-06 20:41:51
Album podróżnika

Krzysztof

Dodano albumów: 1
2019-06-02 16:27:40
Album podróżnika

Adrian

Dodano albumów: 1
2019-08-24 23:24:06
Ta strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Cookies. Możesz określić warunki mechanizmu przechowywania lub dostępu cookie w Twojej przeglądarce.